SCHILDEREN VOOR BEDRIJVEN

Uw bedrijfsgebouw vakkundig geschilderd

Schilderbedrijf Wals uit Hilversum heeft zich gespecialiseerd in het schilderen van bedrijven.

Schildersbedrijf Wals uit Hilversum is een begrip in Hilversum en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van bedrijfsgebouwen, met oog voor detail en respect voor de omgeving.

Een representatieve uitstraling

Uw bedrijfsgebouw is uw visitekaartje. Het is belangrijk dat uw pand er netjes en verzorgd uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgebouw er weer jarenlang professioneel en representatief uitziet.

Schilderen van een bedrijf 5.jpeg

Kwaliteit en vakmanschap

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en vakbekwame schilders. Zo garanderen we een perfect resultaat dat jarenlang meegaat. We werken met een team van ervaren schilders die uw bedrijfsgebouw met de grootste zorg zullen schilderen.

Flexibel en betrouwbaar

We begrijpen dat het schilderen van een bedrijfsgebouw een complexe klus is. Er zijn veel verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. We werken daarom nauw samen met u om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. We werken zoveel mogelijk buiten de openingstijden van uw bedrijf, zodat u geen hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Duurzame oplossingen

We adviseren u graag over de beste materialen en technieken voor uw bedrijfsgebouw. We houden rekening met de uitstraling van uw pand, de eisen van uw bedrijf en uw budget. We kunnen u ook adviseren over duurzame schilderwerkzaamheden.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen met u de beste oplossing voor uw bedrijfsgebouw.


Enkele afgeronde projecten

Een veilige en vrolijke omgeving voor uw kinderdagverblijf

Een veilige en vrolijke omgeving voor uw kinderdagverblijf

De gezondheid en veiligheid van kinderen staan bij ons voorop. Daarom gebruiken we uitsluitend gecer…

BEKIJK DIT PROJECT

De perfecte start voor uw nieuwbouwbedrijfspand in Hilversum

De perfecte start voor uw nieuwbouwbedrijfspand in Hilversum

Schildersbedrijf Wals is gespecialiseerd in het schilderen van bedrijfspanden…

BEKIJK DIT PROJECT