De perfecte start voor uw nieuwbouwbedrijfspand in Hilversum

Schildersbedrijf Wals is gespecialiseerd in het schilderen van bedrijfspanden

Gefeliciteerd met uw nieuwbouwbedrijfspand in Hilversum! Nu is het tijd om de perfecte afwerking te realiseren met professioneel schilderwerk. Schildersbedrijf Wals uit Hilversum is dé specialist in het schilderen van nieuwbouwbedrijfspanden, met oog voor detail en kwaliteit.

Een eerste indruk die telt

De uitstraling van uw nieuwbouwbedrijfspand is cruciaal voor de eerste indruk bij klanten en relaties. Wij zorgen ervoor dat uw pand er representatief en uitnodigend uitziet, perfect afgestemd op uw huisstijl.

Vakmanschap en hoogwaardige materialen

Ons team van ervaren schilders heeft jarenlange expertise in het schilderen van nieuwbouw. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, waardoor uw pand er jarenlang perfect uitziet.

Advies op maat

We adviseren u graag over de beste kleuren, materialen en technieken voor uw nieuwbouwbedrijfspand. We houden rekening met uw wensen, de uitstraling van uw pand en de gewenste functionaliteit.

Duurzaam en milieubewust

We dragen bij aan een duurzame toekomst door te werken met milieuvriendelijke producten en processen. Zo verkleinen we de ecologische voetafdruk van uw nieuwbouwproject.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen met u de beste oplossing voor uw nieuwbouwbedrijfspand.


Enkele foto's van deze opdracht

 1. Schilderen van een bedrijf 1.jpeg

  Schilderen van een bedrijf 1.jpeg

 2. Schilderen van een bedrijf 2.jpeg

  Schilderen van een bedrijf 2.jpeg

 3. Schilderen van een bedrijf 3.jpeg

  Schilderen van een bedrijf 3.jpeg

 4. Schilderen van een bedrijf 4.jpeg

  Schilderen van een bedrijf 4.jpeg

 5. Schilderen van een bedrijf 5.jpeg

  Schilderen van een bedrijf 5.jpeg