Een veilige en vrolijke omgeving voor uw kinderdagverblijf

De gezondheid en veiligheid van kinderen staan bij ons voorop. Daarom gebruiken we uitsluitend gecertificeerde kindvriendelijke verf die vrij is van giftige stoffen en oplosmiddelen.

Schildersbedrijf Wals in Hilversum is dé specialist in het binnen- en buitenschilderen van kinderdagverblijven. Wij gebruiken speciale kindvriendelijke verf die veilig en duurzaam is, en zorgen voor een vrolijke en stimulerende omgeving voor de kinderen.

Een veilige leefomgeving voor de kleintjes

De gezondheid en veiligheid van kinderen staan bij ons voorop. Daarom gebruiken we uitsluitend gecertificeerde kindvriendelijke verf die vrij is van giftige stoffen en oplosmiddelen. Onze verf is geurloos en droogt snel, waardoor de kinderen snel weer kunnen spelen in hun vertrouwde omgeving.

Een vrolijke en stimulerende sfeer

We begrijpen dat een kinderdagverblijf zoals in Hilversum een plek moet zijn waar kinderen zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. We werken samen met u om een kleurenschema te creëren dat past bij de identiteit van uw kinderdagverblijf en een vrolijke en stimulerende sfeer creëert.

Duurzame oplossingen

We adviseren u graag over de beste materialen en technieken voor uw kinderdagverblijf. We houden rekening met de hygiëne-eisen, de intensieve belasting van de ruimtes en uw budget. We kunnen u ook adviseren over duurzame schilderwerkzaamheden.

Ervaring met kinderdagverblijven

We hebben al vele kinderdagverblijven in Hilversum en omstreken geschilderd. We kennen de specifieke eisen en wensen van kinderdagverblijven en werken efficiënt en met minimale overlast.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen met u de beste oplossing voor uw kinderdagverblijf.


Enkele foto's van deze opdracht