STERK IN BINNEN EN BUITEN SCHILDEREN

Schilderwerk

Schilderwerk is bij ons een ruim begrip. We kunnen u helpen met binnen en buiten schilderen maar ook met waterschade herstel, beitsen en vernissen, kitten en nog veel meer. Een totaal overzicht van onze vaardigheden ziet u hieronder.
Thumbnail First

BINNEN SCHILDEREN

MEER INFORMATIE

Thumbnail First

HERSTEL SCHADE

MEER INFORMATIE

Thumbnail First

BUITEN SCHILDEREN

MEER INFORMATIE

Uw woning in Hilversum vakkundig geschilderd, binnen en buiten

Schildersbedrijf Wals is al meer dan 25 jaar een begrip in Hilversum en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderwerk van woningen, zowel binnen als buiten. We werken met oog voor detail en respect voor uw woning.

Een frisse start, binnen en buiten

Of u nu uw woonkamer wilt laten schilderen of uw gevel een opknapbeurt wilt geven, wij zorgen voor een perfect resultaat. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en vakbekwame schilders, zodat u jarenlang kunt genieten van uw geschilderde woning.

Flexibel en betrouwbaar

We begrijpen dat het schilderen van uw woning een ingrijpende klus kan zijn. We werken daarom nauw samen met u om de werkzaamheden zo min mogelijk te laten hinderen. We kunnen in overleg werken buiten de reguliere werktijden of in de vakantieperiodes.

Duurzame oplossingen

We adviseren u graag over de beste materialen en technieken voor uw woning. We houden rekening met de uitstraling van uw woning, uw budget en uw wensen. We kunnen u ook adviseren over duurzame schilderwerkzaamheden.