Schilderwerk voor een VVE flat Bussum

Uw VVE weer als nieuw


Woont u in een flat in Bussum en is het schilderwerk aan de buitenkant toe aan een opknapbeurt? Schildersbedrijf Wals uit Hilversum is gespecialiseerd in het schilderwerk van VVE flats in Bussum en omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw flat er weer jarenlang mooi uitziet.

Ervaren en vakkundig

Wij hebben jarenlange ervaring in het schilderwerk van VVE flats in Bussum. We weten precies wat er komt kijken bij het schilderen van een groot gebouw met veel verschillende etages. We werken met een team van ervaren en vakkundige schilders die uw flat met de grootste zorg zullen schilderen.

Kwaliteit en service

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en schilderstechnieken. Zo garanderen we een perfect resultaat dat jarenlang meegaat. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met ons werk. Daarom bieden we u een uitstekende service. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken.

Duurzaam schilderwerk

We adviseren u graag over de beste materialen en technieken voor uw VVEL flat in Bussum. We houden rekening met de uitstraling van uw flat, de eisen van uw VVE en uw budget. We kunnen u ook adviseren over duurzame schilderwerkzaamheden.

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen met u de beste oplossing voor uw flat.


Enkele foto's van deze opdracht

 1. VvE 05 Bussum.jpg

  VvE 05 Bussum.jpg

 2. VvE 06 Bussum.jpg

  VvE 06 Bussum.jpg

 3. VvE 07 Bussum.jpg

  VvE 07 Bussum.jpg

 4. VvE 08 Bussum.jpg

  VvE 08 Bussum.jpg