Een VVE in Maarssen staat weer strak in de lak

Deze vereniging van eigenaren heeft gekozen voor een modern tintje.

Woont u in een flat in Maarssen en is het schilderwerk aan de buitenkant toe aan een opknapbeurt? Schildersbedrijf Wals uit Hilversum is gespecialiseerd in het schilderwerk van VVE flats in Maarssen en omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw flat er weer jarenlang mooi uitziet.

Ervaren en vakkundig

Wij hebben jarenlange ervaring in het schilderwerk van VVE flats in Maarssen. We weten precies wat er komt kijken bij het schilderen van een groot gebouw met veel verschillende etages. We werken met een team van ervaren en vakkundige schilders die uw flat met de grootste zorg zullen schilderen.

Kwaliteit en service

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en schilderstechnieken. Zo garanderen we een perfect resultaat dat jarenlang meegaat. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met ons werk. Daarom bieden we u een uitstekende service. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken.

Duurzaam schilderwerk

We adviseren u graag over de beste materialen en technieken voor uw VVEL flat in Maarssen. We houden rekening met de uitstraling van uw flat, de eisen van uw VVE en uw budget. We kunnen u ook adviseren over duurzame schilderwerkzaamheden.

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen met u de beste oplossing voor uw flat.


Enkele foto's van deze opdracht

  1. VvE 01 Maarssen.jpg

    VvE 01 Maarssen.jpg

  2. VvE 02 Maarssen.jpg

    VvE 02 Maarssen.jpg