Een middelbare school in Utrecht is van binnen en van buiten geschilderd

Deze middelbare school in Utrecht ziet er weer top uit dankzij professioneel schilderwerk

Is het schilderwerk binnenshuis van uw school toe aan een opknapbeurt? Schildersbedrijf Wals uit Hilversum is gespecialiseerd in het schilderwerk van scholen in de omgeving Hilversum - Utrecht. Wij zorgen ervoor dat uw school er weer fris en uitnodigend uitziet, klaar voor een nieuw schooljaar.

Veilig en gezond leerklimaat

Een frisse en goed onderhouden schoolomgeving is belangrijk voor een veilig en gezond leerklimaat. Wij begrijpen dat en werken nauw samen met scholen om de werkzaamheden zo min mogelijk te laten hinderen. We werken buiten de schooltijden of in de vakantieperiodes, zodat de lessen gewoon door kunnen gaan. Dit kan omdat ons werkgebied van Hilversum tot Utrecht loopt.

Flexibel en betrouwbaar

We werken met flexibele planningen en houden ons aan de afgesproken deadlines. Zo is uw schoolgebouw weer snel klaar voor gebruik. We begrijpen dat het schilderwerk van een school een complexe klus is. Er zijn veel verschillende ruimtes met elk hun eigen functie. We werken daarom nauw samen met u om de beste oplossing te vinden voor uw school.

Duurzame oplossingen

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die lang meegaan. Zo besparen we u op de lange termijn geld. We adviseren u graag over de beste materialen en kleuren voor uw school. We houden rekening met de uitstraling van uw school, de eisen van uw schoolbestuur en uw budget.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en bekijken samen met u de beste oplossing voor uw school.


Enkele foto's van deze opdracht

 1. School 09 Utrecht.jpg

  School 09 Utrecht.jpg

 2. School 10 Utrecht.jpg

  School 10 Utrecht.jpg

 3. School 11 Utrecht.jpg

  School 11 Utrecht.jpg

 4. School 12 Utrecht.jpg

  School 12 Utrecht.jpg

 5. School 13 Utrecht.jpg

  School 13 Utrecht.jpg

 6. School 20 Utrecht.jpg

  School 20 Utrecht.jpg

 7. School 21 Utrecht.jpg

  School 21 Utrecht.jpg